Upplever du stress?

Prova behandling med eterisk lavendel- eller geranium olja. Aromaterapi med hjälp av terapeut eller hemma, kan hjälpa kroppen att återhämta sig och hitta sin ro.

Enkelt recept: Koka vatten och häll några droppar eterisk lavendelolja i en medelstor skål. Täckt huvudet med handduk över vattenskålen och slappna av med lugn musik i ca. fem eller tio minuter.

– Detta har hjälpt mig mycket när jag blev utbränd efter en tufft skilsmässa 2011. Jag var väldigt ledsen och besviken på allt! Hade svårt att dela med mig om mina känslor till mina vänner och höll allt inom mig.

Jag hade det väldigt tufft som ensamstående med tre små barn. Jag hade svårt att somna på kvällarna och jobbade hårt med pluggandet. kunde inte svenska så bra och kämpade med tuffa studier på högskolan men jag lyckades avsluta utbildningen med godkända betyg. Men efter denna tuffa period kollapsade kroppen, jag blev livshotande sjuk men jag överlevde. Jag traumatiserades efter denna nära döden upplevelse och vågade inte lita på någon. Trots detta fortsatte jag söka meningen med livet och vad det är jag måste göra för att göra för att nå mina drömmar och mål i livet. Jag genomgick många utbildningar, men kunde inte bestämma mig om professionell inriktning eller bransch att fokusera på.

2012 åkte jag till USA för att hälsa på några barndomsvänner och för att göra en marknadsundersökning för mitt varumärke MIZO inom fashion och design. Efter två veckors vistelse med flera olika härliga spabehandlingar och dyra organiska hudvårdsprodukter som innehöll lavendel och geranium som fick mig att må SUPER bra och min hy att lysa och se yngre ut fick jag en affärsidé att arbeta med hälsa och hudvård. Jag bestämde mig att jag vill hjälpa människor att uppnå god hälsa och välmående. Jag insåg då vikten med att ta hand om både kropp och själ och bestämde mig för att gå tillbaka till skolbänken för att komplettera mina studier med ekologisk hudvård och läran om de olika eteriska oljor och dess funktion för kropp och själ, balans och harmoni.

Min resa för att motverka stress och dess negativa effekter började i samband med användning av dessa fantastiska oljor. Lavendel- och geranium olja har väckt min inre värld och fått mig att våga mera!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *